Het is allemaal geen toeval

Lieve mensen van peis ende vree, ’t is ne vieze wereld waarin wij leven.

Nee, echt. Een foute aangelegenheid waarin gevangenisontsnappingen, bankovervallen, geweldplegingen en seriële ontucht worden gemassahuwelijkt tot de partouse waartoe dit aardse tranendal is verworden…

En dat is allemaal de schuld van ̩̩n groep. E̩n welgedefinieerde en duidelijk te herkennen groep mensen die Рmen kan niet anders besluiten Рhet niet goed meent.

  • De groep die 90% van de moorden pleegt.
  • De groep die 90% van de inbraken pleegt.
  • De groep die 90% van de overvallen pleegt.
  • De groep die 90% van de verkeersagressie pleegt.
  • De groep die (bijna) alle verkrachtingen pleegt.
  • De groep die dan ook meer dan 90% van de gevangenisbevolking uitmaakt.

Kom, laten we onder ons hier de omerta breken en het beest een naam geven: de mannen in onze samenleving. Voorwaar een perfide geslachtssoort die aan de dronken bricolage van de schepper is ontsprongen.

Maar ho maar, zeg het niet te luid, want de politiek correcte goegemeente katapulteert zich op haar achterste poten. Zo van “ooh we mogen de sociale factoren niet vergeten.” Sorry, allemaal niet overtuigend genoeg. Geslacht, dát is de doorslaggevende variabele.

Johan Sanctorum probeert nog een andere piste in dit stuk: de allochtonenpiste. Het verhaal gaat dat de helft van de allochtonen crimineel gedrag zou vertonen en dat het dus in de allochtone genen zit, dan wel in de cultuur (neem me niet kwalijk, ik populariseer even). Ter bewijs voert hij aan dat het geen toeval is dat de recent ontsnapte gevangenen allemaal Mohammed of Youssef heten. (Allemaal?)

Natuurlijk is het allemaal geen toeval. Ha nee, ’t is de schuld van nonkel Testosteron, want dat is de enige conclusie waar krachtens de statistieken geen rek op zit. Of waaruit dacht u dat de door Sanctorum beschreven helft van de allochtone bevolking uit is opgetrokken? Mannen natuuurlijk!

Vrienden, de terreur van de angst heeft lang genoeg geregeerd. Wanneer wordt er paal ende perk gesteld aan de uitgezaaide kanker van het mandom? Of doet de polletiek en de overheid zoals gewoonlijk weer niks?

Dedoeme, GEEFT ONS WAPENS!

(Dit had ook een stuk kunnen worden over hoe een verband nog geen oorzakelijk verband is. Over hoeveel conclusies uiteindelijk op schijnverbanden blijken te berusten, etc etc. Maar dat allemaal zou als besluit hebben dat de werkelijkheid complex en genuanceerd is. En dat willen we toch niet?)

Een gedachte over “Het is allemaal geen toeval”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.