De Voice of Overijse – SOS democratie

Het Nieuwsblad staat dicht bij het schorriemorrie dat zich door volksvertegenwoordigers voornamelijk te onpas als “de mensen” laat labelen. Ter bewijsvoering van dat uitgangspunt lanceerden ze recent nog een zoektocht naar de invloedrijkste figuren in de Vlaamse negorijen. En wij beslissen!

Een nieuw stadium in de degeneratie van de Vlaamse dagbladpers? Plat populisme? Zielloos volksvermaak? Ongetwijfeld… En dan?

Spek naar onze bek, verdomme! Parels voor de zwijnen die wij zijn. Want wat Overijse betreft hebben wij onze meest invloedrijke figuur allang indachtig.

Niet de burgemeester, niet de lokale grootgrondbezitter of de plaatselijke captain of industry. Wel de voice of Overijse… Lennart Segers. Radio2-coryfee en -presentator, tevens publieksagitator op meer dan één festival.

Daarom startten wij een grootse mobilisatie om de toekomstige winnaar van deze peiling naar zijn geëigende plaats te stuwen. Want Lenny doet veel meer dan zijn job. Door de jaren werd hij de stem van een generatie. Onze generatie.

Als de wiedeweerga begeeft u zich dus NU naar de internetafdeling van Het Nieuwsblad Overijse. En dat u zich moet registreren, is in deze geen drempel! Vervolgens kleurt u het bolletje naast de naam van de man die een gracht van een spoor naliet in ons aller opgroeiingstraject: Lennart Segers.

In naam van de democratie: doen!

Leve Lennart Segers
Foto: mezelve – Grafische realisatie: eraserhead.be

2 gedachten over “De Voice of Overijse – SOS democratie”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.