Knack 2.0

Bij Knack zijn ze zeer hip bezig met hun Knack 2.0 magazine dat voor ̩̩n keer alleen op tinternet uitkomt. Het ziet er allemaal gelikt uit en het leest Рtegen mijn verwachtingen Рnog prettig ook. Ook de filmpjes die er in zijn gemixt zijn in de meeste gevallen een meerwaarde. Afijn.

knack 2.0

20.000 euro heeft de ontwikkeling van die interface naar het schijnt gekost. Een investering, jazeker, maar zo nieuw is dat volgens mij allemaal niet. Het online gazetteke van de Makro hanteert al jaren iets gelijkaardigs, zij het met iets minder fafoulitis.

Makro

Niet dat ik verder inhoudelijke parallellen wil impliceren tussen beide internetgeschriften.

3 gedachten over “Knack 2.0”

  1. Caf? de Zappa is dan ook het Silicon Valley van de druivenstreek… Naar het schijnt is daar indertijd nog de industri?le revolutie begonnen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.