Naar de maan

Beste Gert,

Op Samon & Gert cd 2 zong je samen met je viervoetige sidekick:

wij gaan naar de maan
wij gaan naar de maan
als je mee wil er is plaats genoeg
wij blijven weg tot morgenvroeg
wij gaan naar de maan

Wel, toevallig wil ik al 15 jaar naar de maan en zit ik al die tijd te wachten op een positief antwoord van jullie kant. Tot op vandaag is mijn geduld helaas vergeefs gebleken. Wie A zegt, moet B zeggen. Een beetje consequentie aub!

4 gedachten over “Naar de maan”

  1. Het wil lukken dat ik hier ook meteen aan dacht (-:

    Bovendien, hoe kan het dat die tickets meteen de deur uitzijn? Ik wilde ook gaan! Ik ben – net als Jelle – fan van het eerste uur! Voorstel: enkel mensen die geboren werden tussen 1982 en 1986 ?n in het bezit zijn van een Samson cd (of cassette) volume 2 mogen erin! Uiteindelijk werd ons de belofte gedaan, niet de krenterige ouders die nu met hun klein mannen gratis gaan profiteren!

  2. En als ik nog iets mag inbrengen: de videoclips van “Wij komen” en “Samen op de moto”, die zijn in mijn straat in Overijse opgenomen! Dat komt hier dus wel profiteren van ons Overijsese wegennet, maar een vrijkaart voor plopsa indoor, ho nee!

  3. Ik vraag me vooral af wanneer Gertje zijn wens nakomt uit “had je tien miljoen.” 100 liter limonade om aan iedereen uit te delen? Waar dan ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.