Briefje aan Dré

Liefste Andr? Flahaut,

De site van onze gevreesde vaderlandse krijgsmacht is nu al bijna twee dagen offline wegens cybercriminaliteit van Turkse origine. Je ziet, het is geenszins een oplossing om buitenlandse criminelen naar hun land van oorsprong te verschepen. Overal geraak je dezer dagen op Internet.

Maar waarom duurt het allemaal zo lang, beste Dr?? Op twee dagen moet je toch een oplossing vinden om de website terug online te krijgen? Of is er een prinselijke schavuit gaan lopen met de webserver en moet er eerst nog een kazerne op de immobili?nmarkt gebracht worden eer een vervangend exemplaar kan aangekocht worden?

Ik wil me niet opdringen, maar in de tussentijd kun je de webstek van ’s lands trots misschien op een kosteloze webhost parkeren? Keuze genoeg, Tripod, Awardspace,…Ikzelf bezig Freehostia. En ja, die gaat ook wel eens offline, maar geen twee dagen aan ??n stuk.

Geen dank.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.